Begravelse…

Fant denne linken ett eller annet sted på nettet i dag:

http://www.tv2underholdning.no/moro/article2531908.ece

Er en topp ti liste med sanger til begravelse. Og jeg kan love deg at det ikke er salmer!

Jeg har selv tenkt ut sangene jeg vil ha i min begravelse. (jada, jeg har tenkt å leve noen år til, men siden jeg ikke kan være der når den bestemmes, har jeg tenkt ut noen sanger. Det er, som nr en på lista over: Always Look On The Bright Side Of Life – Eric Idle/Monty Python (bytt gjerne ut life med death), Last song in my life – Return og Frøken bibelstripp med fra jord er du kommet til jord skal du bli, når de tar jord over kista.

Ok, dette hørtes jo kanskje litt barbarisk ut, det og ha sangene planlagt, men poenget er at jeg kan jo ingen kjedelige salmer og veldig få av de jeg kjenner kan dem. Og det skal jo ikke være en bare sørgelig dag, så syng og ha det gøy!


Skriv en kommentar